ODBOJKA NA PIJESKU

Odbojka na pijesku je popularni šport koji je nastao kao varijanta tradicionalne dvoranske odbojke. Kao mjesto igre koriste se uglavnom pješćane plaže gdje je šport i nastao. Iako je odbojka na pijesku u početku bila uglavnom samo zabava, postepeno je prerasla u pravi natjecateljski šport. Ako ste ljubitelj odbojke došli ste u pravi raj ! Odbojka se igra svakodnevno na plažama Punta, Puntarožica i Lipauska.

RONJENJE

Jadransko more je puno brojnih zanimljivosti procjepa, špilja, jama i kanala, ali i specifičnih biljnih i životinjskih vrsta koje žive samo u Jadranu. Ukoliko ste ljubitelji morskih dubina ove godine svakako pokušajte saznati zbog čega ronjenje duž Jadrana ima već jako dugu tradiciju kao i ronilački turizam koji već duži niz godina bilježi svoj rast zbog svoje iznimne bistrine i bogatstva podmorja. Zaronite u plave dubine i provedite svoj odmor uživajući u ljepotama našeg podmorja.

WINDSURFING

Bibinje sa svojim plažama i pitomim obalama, uz puno povoljnog vjetra pruža idealne uvjete za surfanje na dasci . Tijekom turističke sezone organiziramo natjecanja windsurfing klubova kako bi naše goste još bolje upoznali sa tom vrstom sportske aktivnosti. Surferi mogu jedriti sve dok ima dovoljno vjetra; izvoditi spektakularne skokove presijecajući valove. Nekim surferima to je relaksirajuća zabava na vodi dok neki uživaju u opasnostima i adrenalinu, ali to je također i životni stil u potrazi za granicom savršenstva u vještinama

PJEŠAČENJE, VOŽNJA BICIKLOM

Pješačenje uz more ujutro i pred večer sigurno su poseban doživljaj, ali ništa manje lijepo nije biciklom proći kroz Puntu, prema Marini – Dalmacija i uživati u mirnoj vožnji kroz netaknute djelove prirode.

 

DVORANSKE AKTIVNOSTI

Nova sportska dvorana u Bibinjama pruža idealne uvjete za dvoranske sportove i rekreaciju  (košarka, odbojka, mali nogomet, pilates, ples).

 

OSTALE SPORTSKE AKTIVNOSTI

U sportskom centru Crljenica našim gostima je na  raspolaganju košarkaško i nogometno igralište, dok se u blizini nalazi tenisko igralište sa odvojenim prostorom za boćanje. Na samom izlazu iz Bibinja nalazi se i veliko nogometno igralište.

KALENDAR DOGAĐANJA

 SMJEŠTAJ